07-12-08

Hernieuwen lidgeld 2009

Het einde van het jaar is al weer in zicht, dus traditiegetrouw dient ook het lidgeld voor het volgend jaar vernieuwd te worden en kunnen we jullie al iets verklappen over het komend jaarprogramma.

Dit jaar sluiten wij ons jaar af op woensdag 17 december, wat betekent dat er niet zal gelopen worden op de woensdagen van Kerst- en Oudejaarsavond (wie wil mag natuurlijk altijd hé!).

Ons nieuw werkjaar voor het puntenklassement zal starten op woensdag 14 januari 2009. De eerste twee weken van januari zal wel gelopen worden op woensdag, maar deze tellen niet mee voor het klassement.

Mogen wij u dan ook vragen het lidgeld voor 2009 te storten op rekening 850-8452335-44 van Joggingclub Sporthal Kruishoutem vóór 10 januari 2009. Het lidgeld bedraagt 15 EUR/persoon of 30 EUR/gezin. Bezorg ook jullie persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, telefoon / GSM, e-mailadres, geboortedatum) aan één van onze bestuursleden, ofwel via email aan eddy.vero@skynet.be.

Ons jaarlijks clubfeest met hulde van de meest regelmatige lopers gaat door op zaterdag 31 januari 2009. Meer nieuws hierover volgt nog.

Ondertussen wensen wij jullie alvast onze allerbeste wensen voor een gezond, sportief en gelukkig 2009!

Namens de bestuursploeg,

Marc, Sylvain, Veronique en Gaston

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.