18-03-09

Start to run van start op 1 april 2009

Op woensdag 1 april 2009 start opnieuw een sessie “Start to run”. Dit is een aangepast programma voor beginnende lopers. Zowel mannen, vrouwen of jongeren zijn hierop welkom.  Bedoeling is om op 12 weken minstens 30 minuten aan een stuk te kunnen lopen waarbij snelheid of afgelegde afstand niet de minste rol spelen.  

Wie hieraan wenst deel te nemen dient zich vooraf in te schrijven bij de begeleider van deze sessie Nico Lamont, Spilthoorestraat 38 te Kruishoutem (nico.lamont@telenet.be) of bij Sylvain Lamont, Priester Daensstraat 12 Kruishoutem (sylvain.lamont@skynet.be) of Marc Van Cauwenberghe, Waregemsestraat 2 Kruishoutem (marcvancauwenberghe@skynet.be). 

Bezorg  zo snel mogelijk jouw persoonlijke gegevens (naam en adres, geboortedatum, telefoon en eventueel emailadres) en stort 15  euro op rekening 850-8452335-44 van Joggingclub Sporthal Kruishoutem.

De trainingen gaan door iedere woensdagavond op de Finse piste ronde de Kerkakkers, start telkens om 19u stipt. Week na week bouwen we dan stelselmatig op zodat tegen eind juni iedereen in staat moet zijn het beoogde doel te behalen. Weet dat de wekelijkse trainingen een strikt minimum zijn, probeer dan ook om liefst zo vaak mogelijk aanwezig te zijn.

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.