21-01-10

Heb jij ook zin om “MARATHONMAN 365” even te vergezellen?

Velen onder jullie zullen wellicht al vernomen hebben dat Stefaan Engels sinds 1 januari 2010 begonnen is aan een haast onmogelijke opdracht. Hij heeft het in zijn hoofd gehaald om in 2010 elke dag een marathon te lopen. Hiermee wil hij bewijzen dat een mens tot heel wat in staat is maar vooral ook wil hij anderen aanzetten tot bewegen.
 
Gedurende de maanden  januari en februari loopt hij iedere dag rond de Watersportbaan in Gent zijn 8 rondjes (+nog een klein lusje in de Blaarmeersen) om zijn marathon vol te maken.
 
Op zaterdag 2 januari, hield ik hem, samen met Laurens Van Heuverswijn, een van onze jongste leden van Joggingclub Sporthal Kruishoutem, een 4-tal rondjes gezelschap en ik kan jullie verzekeren dit doet de man deugd. Ook zelf hou je er een goed gevoel aan over.
 
Recente persteksten en berichten op zijn website, wijzen er op dat hij echt wel gediend is met het gezelschap van andere lopers, het is voor hem een enorme stimulans te weten dat zovelen met hem begaan zijn. Hij gaat er zelfs prat op dat hij tot op heden nog geen minuut alleen moest lopen.
 
Dit alles om jullie uit te nodigen, mocht je er zin in hebben, ik ga komende zaterdag 23 januari 2010 opnieuw een 4-tal rondjes meelopen.
Wie het ook eens wil proberen, ik vertrek op het Nieuw Plein in Kruishoutem om 11u zodat we ginder ter plekke kunnen starten samen met Stefaan om 12u. Carpoolen is misschien niet echt aangewezen omdat je dan gebonden bent aan het aantal ronden dat je chauffeur wenst af te leggen.
Je schrijft  je ginder ter plaatse gratis in en loopt dan zoveel rondjes van 5km als je wil. Achteraf krijg je ook nog een herinneringsdiploma mee waarop jouw aantal afgelegde rondjes aangegeven staan.
 
Wie nog meer info wil, neemt  gerust een kijkje op www.marathonman365.be
Je zal wellicht onmiddellijk gebeten zijn om het ook eens van nabij mee te maken.
 
Sportieve groeten en misschien tot zaterdag.
 
Sylvain Lamont
09/383 56 24
sylvain.lamont1@telenet.be

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.