18-02-10

Nieuwsbrief 2010-01

Wekelijkse trainingen en klassement

-
wekelijks op woensdagavond van 19u – 20u vanaf 3 februari 2010 tot en met 15 december 2010,
- op wettelijke  feestdagen lopen we niet , ook niet in de week van Kerstmis en nieuwjaar,
- per woensdag kan je 10 punten verdienen voor het clubklassement, hiervoor teken je vooraf het  aanwezigheidsregister dat ter beschikking ligt aan het jeugdheem,
- gedurende het jaar nemen we in clubverband deel aan 4 andere organisaties waar dubbele punten (20)  te verdienen zijn, deze organisaties zijn:
                - onze eigen Abdijbierenloop op Paaszaterdag  3 april 2010;
                - de trappistenloop in Waregem op zondag 13 juni 2010;
                - onze  2de Avondmarktloop op maandag 28 juni 2010;
                - de trappistenloop in Ruien op zaterdag  4 september 2010
- wat onze eigen organisaties betreft is het zo dat medewerkers ook de 20 punten krijgen,
- in totaal zijn er 530 punten te verdienen,  wie op het eind van het jaar het meeste aantal punten bijeenliep mag zich clubkampioen noemen (geldt voor eerste man en eerste vrouw)
- op het jaarlijks clubfeest dat in principe doorgaat de eerste zaterdag van februari worden de 10 meest aanwezige leden van het voorbije jaar gehuldigd.

Voordelen lidmaatschap

1. Lidkaart.
Voor het eerst zal je door toedoen van Veronique, ook over een heuse lidkaart beschikken. Deze kaart is uiteraard het bewijs van jouw lidmaatschap bij de club maar biedt jou ook gratis toegang tot de douches in onze sporthal na een training op onze Finse piste. Bovendien krijg je op vertoon van jouw kaart ook korting bij al jouw aankopen in Del Sport Waregem.

2. Terugbetaling (deel) lidgeld.
De meeste mutualiteiten voeren momenteel campagne om hun leden aan te zetten tot sporten. Daarom betalen zij (een deel van) uw lidgeld terug. Hiertoe hebben zij een aanvraagformulier ontworpen. Wie deze tussenkomst wil aanvragen bezorgt het daartoe voorziene formulier aan Veronique die het zal invullen.

Medewerkers gevraagd

Op onze eigen organisaties (Abdijbierenloop en Avondmarktloop) hebben we steeds wel een paar helpende handen nodig. Wie zich geroepen voelt mag zich nu al melden bij Sylvain. Bij voldoende medewerkers zorgen wij op de Abdijbierenloop ervoor dat ook medewerkers toch nog kunnen deelnemen. Op de Avondmarktloop is dit niet mogelijk.                                                                                                                                                                                                            

Gulden Eifeesten

Van het Eicomité ontvingen we een schrijven waarin ons het volgende gevraagd wordt:
1. Folkloristische Eierspelen.
Max 10 ploegen van 7 personen zullen het tegen elkaar opnemen in een sportieve strijd. Ze zullen een 6-tal proeven dienen af te leggen waarbij snelheid, teamspirit en kracht moeten gebundeld worden en waarin het “Ei” uiteraard centraal zal staan. De hoofdprijs is 500 euro, totale prijzenpot 2000 euro.
2. Verkiezing Eierboer 2010.
Wie deelneemt vanuit een vereniging kan voor die vereniging 300 euro verdienen, uiteraard ontvangt de winnaar zelf ook een niet te versmaden prijzenpakket. Wie de publieksprijs wint, kan zijn fans nadien trakteren op een vat.
Voor beide initiatieven inschrijven en info op
www.guldeneifeesten.be of op eierspelen@guldeneifeesten.be of info@guldeneifeesten.be 

Aanbod clubuitstappen

1. Aflossingsmarathon – Ekiden Gent
Via -via kregen we een uitnodiging binnen voor deelname aan de Sfinx Ekiden Gent. Dit is een aflossingsmarathon die betwist wordt door teams van 6 personen die dus samen de 42.195 kilometer afleggen. Deze wedstrijd gaat door rond de Gentse Watersportbaan op zaterdag 27 maart 2010. Deelnemen kost 35 euro en er kunnen zowel dames als heren deelnemen, apart of gemengd. De nadruk ligt hier niet op het competitieve, recreanten zijn dus zeker welkom.
Iedere ploeg moet dus uit 6 personen bestaan die achtereenvolgens 5km, 10km, 5km, 10km, 5km en tot slot 7.195km lopen. Per team gaat er 6 euro naar To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die al dan niet sportieve ontmoetingen organiseert voor mensen met fysieke beperkingen. Een leuk ideetje om er als club eens aan mee te doen. Wie wil met ons mee?
Meer info op
www.sfinxekidengent.be

2. Vijf Kerkenloop Wortegem-Petegem.
Op zaterdag 17 april 2010 gaat in het domein De Ghellinck in Elsegem de 1ste 5-Kerkenloop door. Dit is een organisatie waaraan Sylvain meewerkt vanuit zijn betrokkenheid in de Zondagjogging Elsegem.
Vanaf 13.00u zijn er reeksen voor Kids, is er een Recreatierun over 7 km en is er een prestatierun over 10 mijl. Voor meer info zie
www.wortegem-petegem.be/sport>vijfkerkenloop.

Info en clubbestuur

Alle info, nieuwsjes en klassement is steeds te vinden op http://joggingclubkruishoutem.skynetblogs.be/
Je kan ons ook mailen op
jogging.kruishoutem@gmail.com

Bestuur:
Marc Van Cauwenberghe , Waregemsestraat 2, 9771 Kruishoutem
09/383 54 57  
marcvancauwenberghe@skynet.be

Veronique Meere, Warandestraat 26, 9770 Kruishoutem
09/383 76 83 
eddy.vero@skynet.be

Sylvain Lamont, Priester Daensstraat 12, 9770 Kruishoutem
09/383 56 24 
sylvain.lamont1@telenet.be

                                                                             

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.