18-10-11

Zondagjogging Elsegem start op zondag 13 november

zondagjogging.jpgOp  13 november 2011 start het 32ste sezoen van de Zondagjogging in het gemeentelijk domein De Ghellinck te Elsegem. De bestuursleden van deze organisatie, waaronder Sylvain, Patricia en Frank, uit onze joggingclub, zouden dan ook vereerd zijn mochten de leden van onze club ook de weg naar Elsegem vinden!

 

 

Er wordt gestart iedere zondag stipt om 9u30 aan de houten kantine. Er wordt geprobeerd 10 rondjes van 1250 m vol te maken en wel op die wijze dat er eerst 2 ronden afwisselend gestapt en gejogd wordt om vervolgens, in groep, nog 4 ronden te doen aan een gezapig tempo. Voor wie er niet genoeg van krijgt mag dan nog 4 ronden afhaspelen tegen vrije snelheid. Wie 10 ronden teveel vindt kan er heel gerust na 3 – 4 – 5 ronden mee stoppen, niemand moet zich verplicht voelen de volle afstand af te leggen. Ieder loopt of stapt volgens zijn mogelijkheden. Het is absoluut niet de bedoeling er een wedstrijd van te maken. Samen, op een gezellige manier onze geliefkoosde sport beoefenen, moet het hoofddoel zijn, topprestaties neerzetten is hier niet aan de orde. Ook wandelaars zijn nog altijd welkom, nieuwe mensen mogen er uiteraard ook nog bij. Deelnemen is nog steeds gratis.

 

Het is opnieuw de bedoeling een klassement (mannen, vrouwen, kinderen, gezinnen) bij te houden. Je kan dit, en nog veel meer trouwens, volgen op http://users.telenet.be/zondagjoggingelsegem/ Op het einde van het seizoen worden de meest verdienstelijke deelnemers in een gepaste hulde betrokken. Dit seizoen wordt er gejogd op 14 zondagen en 2 zaterdagen (24 en 31 december), dit is tot en met zondag 26 februari 2012.

 

Zondagjogging Elsegem Affiche 2011 - 2012.pdf

 

 

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.