02-01-18

Vernieuwen lidgeld

2018.jpg

Het jaar is weer voorbij, een nieuw jaar begonnen, dus ook tijd om het lidmaatschap van onze joggingclub terug te hernieuwen. Onze leden kregen hiervoor reeds een e-mail toegestuurd.

Wie nog geen lid is en graag lid wil worden, kan altijd eens op woensdagavond kennismaken met onze club en haar werking!

De gezamenlijke trainingen gaan door iedere woensdagavond op de Finse piste rondom de Sportterreinen de Kerkakkers. Verzamelen geblazen om 19.00u aan het KSJ lokaal (ingang via hellend vlak n...aast de indoortennishal. De eerste 2 rondjes (=2km) leggen we af in groep aan een laag tempo (+/- 8 minuten/ronde) daarna staat het iedereen vrij te lopen tegen eigen snelheid en vormen we meerdere groepjes. We proberen te lopen tot 20.00u voor wie dit aankan. Uiteraard kan je stoppen wanneer je dat wenst. Naast deze wekelijkse trainingen nemen we ook af en toe deel aan organisaties binnen en buiten Kruishoutem.

Het lidgeld kan gestort worden op rekening BE55-8508-4523-3544 van Joggingclub Sporthal Kruishoutem. Het bedrag is ongewijzigd gebleven op 25 EUR/persoon of 50 EUR/gezin ongeacht het aantal gezinsleden. Bezorg ook jullie persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, telefoon / GSM, e-mailadres, geboortedatum) aan één van de bestuursleden, ofwel via email aan jogging.kruishoutem@gmail.com.

Wij wensen jullie alvast Gelukkig en Gezond Nieuwjaar!

vanwege het Bestuur Joggingclub Sporthal Kruishoutem
Marc Van Cauwenberghe
Sylvain Lamont
Veronique Meere

Gepost door Veronique Meere

De commentaren zijn gesloten.